Red de centros

Inicio Conegui la seva dieta

ImprimeixCorreu electrònic

Conegui la seva dieta

 

La
calculadora de calories és una eina concebuda per a estimar la taxa metabòlica basal (TMB) en un adult, és a dir, la quantitat de les calories diàries necessàries per mantenir les funcions bàsiques del seu cos.

El seu principal avantatge enfront d'altres eines és que li permet utilitzar plats habituals de la cuina espanyola i arrossegar-los a un calendari, en lloc d'anotar quantitats de components bàsics (hidrats de carboni, proteïnes, greixos, etc.,) Molt difícil d'estimar en un plat elaborat dels que constitueixen la dieta habitual.

El càlcul es realitza considerant el sexe, l'edat, pes en quilos, la talla en centímetres i la ració mitjana per a un adult.

Utilitza l'equació de Mifflin-St.Jeor i estima més les calories diàries recomanades d'acord al tipus d'activitat que desenvolupa habitualment la persona.

Els resultats de l'equació s'obtenen utilitzant la quilocaloria (kcal). El valor energètic dels aliments es mesura en quilocalories, però generalment es coneix com calories.ACCESO A LA CALCULADORA
joomla template